Medeltidsbandet Skrål söker fler medlemmar!

Detta forum är till för diskussioner kring forntidens och medeltidens musik, samt dans.

Medeltidsbandet Skrål söker fler medlemmar!

Inläggav Tomas Fällman » 6 november 2011, 12:07

<b>Medeltidbandet Skrål</b> spelar musik från den europeiska medeltiden/renässansen med gött gung och sväng. Vi har funnits i nuvarande konstellation sedan 2008 och spelar på medeltidsmarknader, museer, privata fester och liknande.

I nuläget är vi tre killar - Anders, Niklas och Tomas - som spelar på medeltidssäckpipor, skalmeja/rauschpfeife, lira, rebec/fiddla/fiol, davul, hammered dulcimer/hackbräde och diverse flöjter, slagverk och annat smått och gott. Plus en hel del sång!

Nu är vi intresserade av att få förstärkning till gruppen av en eller kanske två nya medlemmar, för att få mer musikaliska möjligheter och större variation.

Vi söker dig som:

- spelar ett eller flera historiska instrument
- som spelar eller vill spela medeltida musik
- som är en trevlig prick :)
- som bor i södra eller västra Sverige (vi har två medlemmar i Skåne och en i Göteborg, så någonstans inom rimligt pendelavstånd för att kunna repa är önskvärt)
- vill åka ut och göra spelningar på medeltidsmarknader och liknande tillställningar. Sommaren är förstås högsäsongen, men vi spelar året om när kul gig dyker upp. Oftast handlar det om helger.

Många olika instrument kan vara intressanta för oss att få in i sättningen, men det är en fördel om du spelar instrument vi inte redan spelar. Exempel på önskvärda instrument är skalmeja (för att spela understämmor till säckpipa) eller mandola/cittern. Men vi är öppna för förslag och överraskningar!

På vår hemsida, www.skral.se finns massor av bilder, ljudklipp och filmklipp så att du kan se och höra mer av vad vi håller på med. Kika också på vår Facebooksida (länk dit finns på hemsidan)!

På vår hemsida finns ett kontaktformulär du kan använda för att skicka oss din intresseanmälan. Du kan också göra intresseanmälan och ställa frågor till oss genom att maila direkt till vår infomail: "info (snabel-a) skral (punkt) se"

Vi hoppas att DU vill spela med oss! (Uncle Skrål needs YOU!)

Hepp Hej!
Skrål
Tomas Fällman
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 6 november 2011, 12:05
Ort:

Inläggav Per Runberg » 21 november 2011, 19:39

Fel del av landet för mig tyvärr. Lycka till!
Per Runberg
 
Inlägg: 130
Blev medlem: 8 mars 2006, 17:40
Ort: Sweden

Inläggav Tomas Fällman » 23 november 2011, 20:20

Attans, men tack för lyckönskningar! =)
Tomas Fällman
 
Inlägg: 2
Blev medlem: 6 november 2011, 12:05
Ort:


Återgå till Historisk musik och dansVilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group • Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012
Theme created by StylerBB.net
cron