Haninge

Här diskuteras förutsättningar kring vår hobby.

Haninge

Inläggav Ingemar » 24 februari 2008, 13:36

Miklagård! Att du säger att gunnesgård är till för skolklasser är ett bevis på din okunnighet om vikingarörelsen i Stockholmstrakten. Vem är du och vad har du för kunskaper om det som föregår i vår trakt.
Gunnesgård är knutet till min förening Gunnesfelag. Vi har öppna aktiviteter för alla som vill lära sig om vikingatida hantverk. att sköta djur, att odla grödor som på järnåldern. Vi gjuter brons och vi nålbinder.
Vi har marknader som drar tusentals människor.
Har trott på Haningeprojektet men det är slut med det.

Ingemar
Ingemar
 
Inlägg: 217
Blev medlem: 20 november 2005, 19:07
Ort: Sweden

Inläggav miklagard » 24 februari 2008, 18:06

Om jag skulle ha missat någon aktivitet som din förening sysslar med må det väl vara mig förlåtet. Som nog de flesta förstår har jag varit väldigt upptagen med andra vikigare uppgifter, än att i detalj följa med alla föreningars aktiviteter på senare tid. Detta samtidigt som jag också skall försörja mig själv. Detta gäller alla i min projektgrupp. Jag hoppas att du kan acceptera denna förklaring.

Istället för att kritisera mig när det gäller smådetaljer som just nu inte är viktigt för oss tycker jag att du hellre kan försöka respektera det oerhörda arbete som vi lägger ner utan ekonomisk ersättning. Inse att när vi lyckats förverkliga fornbyn har vi ju också åstadkommit en tummelplats för er och den övriga vikingarörelsen. Se hellre positivt på fornbyn och det vi försöker åstadkomma. Jag tycker att du och din förening har mer att vinna på att samarbeta med oss än att kritisera. Är det inte bättre att samla alla goda krafter inom vikingarörelsen för en gemensam god sak ?
miklagard
 
Inlägg: 123
Blev medlem: 13 februari 2006, 14:03
Ort: Sweden

Inläggav Vix Hq » 24 februari 2008, 20:48

Fortsätt hellre med inläggen i den redan existerande tråden om fornbyn i Haninge - det behövs inte ytterligare en för att skriva replik till något som skrivits i den första. Så håller vi nere antalet dublett-trådar!

Jag låser därför den här tråden och hänvisar tillbaka till:
http://histvarld.historiska.se/histvarl ... hichpage=3

/Vix, moderator.
Vix Hq
 
Inlägg: 1244
Blev medlem: 16 september 2002, 22:54
Ort: Sweden


Återgå till Om historiskt återskapandeVilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group • Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012
Theme created by StylerBB.net
cron