Sida 1 av 1

Haninge

InläggPostat: 24 februari 2008, 13:36
av Ingemar
Miklagård! Att du säger att gunnesgård är till för skolklasser är ett bevis på din okunnighet om vikingarörelsen i Stockholmstrakten. Vem är du och vad har du för kunskaper om det som föregår i vår trakt.
Gunnesgård är knutet till min förening Gunnesfelag. Vi har öppna aktiviteter för alla som vill lära sig om vikingatida hantverk. att sköta djur, att odla grödor som på järnåldern. Vi gjuter brons och vi nålbinder.
Vi har marknader som drar tusentals människor.
Har trott på Haningeprojektet men det är slut med det.

Ingemar

InläggPostat: 24 februari 2008, 18:06
av miklagard
Om jag skulle ha missat någon aktivitet som din förening sysslar med må det väl vara mig förlåtet. Som nog de flesta förstår har jag varit väldigt upptagen med andra vikigare uppgifter, än att i detalj följa med alla föreningars aktiviteter på senare tid. Detta samtidigt som jag också skall försörja mig själv. Detta gäller alla i min projektgrupp. Jag hoppas att du kan acceptera denna förklaring.

Istället för att kritisera mig när det gäller smådetaljer som just nu inte är viktigt för oss tycker jag att du hellre kan försöka respektera det oerhörda arbete som vi lägger ner utan ekonomisk ersättning. Inse att när vi lyckats förverkliga fornbyn har vi ju också åstadkommit en tummelplats för er och den övriga vikingarörelsen. Se hellre positivt på fornbyn och det vi försöker åstadkomma. Jag tycker att du och din förening har mer att vinna på att samarbeta med oss än att kritisera. Är det inte bättre att samla alla goda krafter inom vikingarörelsen för en gemensam god sak ?

InläggPostat: 24 februari 2008, 20:48
av Vix Hq
Fortsätt hellre med inläggen i den redan existerande tråden om fornbyn i Haninge - det behövs inte ytterligare en för att skriva replik till något som skrivits i den första. Så håller vi nere antalet dublett-trådar!

Jag låser därför den här tråden och hänvisar tillbaka till:
http://histvarld.historiska.se/histvarl ... hichpage=3

/Vix, moderator.